marți, 20 septembrie 2011

Primăria Zemeş uşurată...



         Na, c-am trăit s-o vedem şi pe asta! Primăria Zemeş a fost "uşurată" de un generator de curent electric, o motopompă şi DVR-ul asociat camerei de înregistrare. Paguba s-ar ridica, cicăse, la vreo 2000 de euro. Mai mare stricăciunea decât paguba! Originalitatea "împrumutului" constă însă în faptul că generatorul şi motopompa au fost împrumutate încă de săptămâna trecută, în timp ce DVR-ul ( Digital Video Recorder) a fost umflat ieri după-masă, după ce onorabilul primar şi-a dezvăluit intenţia de a urmări imaginile surprinse de camera de supraveghere, amplasată pe holul Primăriei, pentru a identifica "împrumutătorii" generatorului.
        Totuşi enigma este pe cale să fie rezolvată pentru că investigaţia este condusă de Poliţia Municipiului Moineşti, care este renumită pentru profesionalismul ei. :)


           Să vă ajutăm noi, dragi miliţieni? Mai multe informaţii vă pot oferi chiar angajaţii Primăriei ( se aude că generatorul de curent electric ar fi fost împrumutat chiar uneia dintre firmele care "prind" mai tot timpul contracte cu Primăria Zemeş).
         P.S. : Ce făcuşi, Emile? Te apucaşi de treabă?

       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu