vineri, 23 septembrie 2011

Aici sunt banii d-voastră! (2)

             Aşa cum am promis, într-una dintre postările anterioare, vă vom prezenta, în continuare, investiţiile publice efectuate de către Primăria Zemeş, în perioada ianuarie 2008 – septembrie 2011. Nu are rost să mai înşirăm aici beţele în roată puse demersului nostru de către unii funcţionari semidocţi ai Primăriei, care cred că ei sunt miezul din dodoaşcă, în timp ce contribuabilul la salariile lor nesimţit de mari rămâne o simplă umbră pe monitoarele calculatoarelor pornite numai pentru jocul de solitaire.
         Nu suntem obsedaţi sau răuvoitori, dar nu putem să nu remarcăm valoarea incredibilă a contractelor obţinute de SC Ivonet Prest Srl , în 2009 : 520.000 Ron ( peste 120.000 de euro). În acel an, domnul consilier Mărica a ridicat mânuţa de 16 ori pentru a vota atribuirea contractelor propriei firme.
           Anul 2010 a reprezentat un an dificil pentru SC Ivonet Prest, contractele cu Primăria Zemeş aducându-i în visterie „numai” 240.000 Ron ( peste 57.000 de euro). Asta pentru că d-l consilier a ridicat mânuţa de numai opt ori.
             Totodată, credem că anumite contracte depăşesc cu mult cuantumul bunului-simţ ( şi nu e vorba aici doar de cele obţinute de Ivonet Srl). Vă lăsăm pe d-voastră să trageţi concluziile şi să vă formaţi o părere despre cei care, anul viitor, vă vor promite marea cu sarea numai pentru a ajunge, măcar un mandat, în postura de a mai împărţi discreţionar nişte contracte halucinante, pe banii noştri.

investiţii Primăria Zemeş 2008

investiţii Primăria Zemeş 2009

investiţii Primăria Zemeş 2010

investiţii Primăria Zemeş 2011


       Până una-alta, haideţi să trăim bine :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu